Toppings

 

Topping til smykke design

Design din egen personlige Dyrberg/Kern Compliments ring eller armbånd med en unik topping til smykke design.
Når du har valgt din favorit ring med gevind finder du den topping, som passer bedst til din stil, og dermed har du dit helt eget design på fingeren.
Det samme gælder for armbåndende. Når din yndlingsmodel er udvalgt, så kan du personliggøre armbåndet med en smuk design topping.

Bliv inspireret af alle vores unikke toppings og udskift dem som du ønsker. På den måde har du mulighed for at have et eller flere nye smykker på hver dag.

Design et personligt Dyrberg/Kern smykke med topping

Med vores Compliments kollektion har du selv mulighed for at sammensætte dit smykke lige efter dit humør og dit outfit. Du kan nemlig skrue toppings af og på og samtidig skifte dem ud på din ring og dit armbånd, præcis som du vil.

Uanset om du er til farver, bling bling eller en mere enkel stil, så kan du udskifte topping på din ring og dit armbånd alt efter behov, og hvilket udtryk du gerne vil vise omverdenen.

Topping til enhver type kvinde

Kan det hele godt blive lidt for ensformigt og kedeligt? Og gælder dette også dine smykker og særligt dine fingerringe og armbånd?  Så er Compliments by Dyrberg/Kern lige noget for dig.
De mange toppings som du her finder fra serien, er netop det, der gør netop din ring og dit armbånd personligt.
Du finder her stort udvalg af toppings til smykke design, så der er med sikkerhed også en – og også flere – der passer til den ring og armbånd, som du har udvalgt som din favorit.

Mix og match ring og armbånd med toppings til smykker

Vores sortiment af toppings til smykke design består af et kæmpe udvalg af flotte modeller og designs. Med det store udvalg af armbånd og ringe, som du også finder hos os, har du derfor et dusinvis af muligheder for at sammensætte dit smykke med toppings, som passer din personlighed.

Med de mange forskellige toppings som du kan skrue på ringen eller armbåndet, kan du ændre udtrykket på dit smykke totalt.
Det store udvalg gør, at du kan vælge toppings til dit smykke, som matcher dine forskellige outfits eller tilføje noget farve til et helt sort look.

Kan du godt lide, at dine smykker matcher hinanden, kan du vælge at tilføje den samme topping på både ring og armbånd.

Køb topping til smykke design online

Du finder her på siden topping til smykke design, så du kan designe din egen personlige ring og armbånd, som passer til dit humør og dit outfit.
Vores toppings fås i guld, sølv og rosa guld og med farvet natursten, glitrende swarowski sten og meget mere. Du kan derfor vælge flere toppings, så du kan udskifte alt efter, hvad der passer til den enkelte dag.

Du finder her hos Dyrberg/Kern et hav af toppings til ringe og armbånd at vælge imellem og kun dine kreative evner og fantasi bestemmer. Du finder dekorationer som klassiske ensfarvede sten og perler, men også minimalistiske swarowski sten, smukke roser, farvede kugler og hjerter med eller uden sten.
Vores toppings findes i forskellige størrelser og prisklasser. Fællesnævneren for dem alle er, at de passer til alle vores ringe og armbånd fra Compliments kollektionen.