OM OS

VAREMÆRKET
Hvordan skaber man et varemærke, der hos kvinder overalt i verden er synonymt med skønhed og sensualitet? Det kræver som regel nogen med et enestående talent og en helt særlig vision, passion og vedholdenhed.

I DYRBERG/KERNs tilfælde krævede det to personligheder fra to ekstremt forskellige baggrunde, hver med en karakteristisk vinkel på design, der blev tiltrukket af hinanden, som var det forudbestemt.

Det øjeblik, Gitte Dyrberg og Henning Kern mødtes, var deres unikke kemi og kreative energi tydelig for enhver.


Som kreative direktører, designgenier og bærende kræfter har Gitte Dyrberg og Henning Kern gjort DYRBERG/KERN A/S til det, det er i dag, 29 år senere: et lysende varemærke, der producerer smykker og ure, og som aldrig vil ophøre med at fascinere og friste deres kunder.

Deres mission er klar: At være det foretrukne valg for moderne og selvsikre kvinder, der ønsker at udtrykke deres stil og deres skønhed.

Hvordan? Ved at tilbyde et omfattende og innovativt udvalg af ikoniske klassikere og en sensuel tilgang til stil og raffinement. En fascination af kunst, arkitektur, indretning, design, grafik, natur, film og musik har bidraget til Dyrberg og Kerns evne til konstant at overraske og forføre kunder, der er betaget af brandet.

Det og deres utrættelige kreative forbindelse med hinanden...

Så begynder du at forstå, hvor passionerede og produktive Gitte Dyrberg og Henning Kern er som designduo.

 

HÅNDLAVEDE SMYKKER
Alle DYRBERG/KERNs designs stammer fra vores designstudio i vores hovedkvarter i København, Danmark, hvor et dygtigt team af designere skitserer kollektionerne. Efter at de forskellige sæsoners modetemaer, trends, sæsonens materialer og farver er besluttet, og hver enkelt smykkestil er vedtaget, sker produktionen på forskellige værksteder i Asien, hvor producenter fremstiller kollektionen i henhold til vores designs og kvalitetsstandarder.

Vores materialer, såsom perler, sten, krystaller og læder stammer fra hele verden – fra Italien, Kina eller Afrika, afhængigt af sæsonen.

DYRBERG/KERNs produkter er håndlavede og gennemgår mange forskellige processer: fra støbning, polering og belægning af metalbasen til håndfletning af læder, slibning, polering og montering af halv-ædelsten og krystaller. Endelig samles de mange forskellige elementer af det enkelte smykke. Efter hver proces udføres en særlig kvalitetskontrol.

Hvert smykke gennemgår ca. 40 forskellige processer og lige så mange hænder, inden det magiske øjeblik endelig finder sted – du får øje på det, og sød musik opstår...

 

CODE of CONDUCT
DYRBERG KERN ønsker at drive en ansvarlig og bæredygtig virksomhed.

Vi ønsker at sikre, at vores produkter produceres under ansvarlige forhold, er kernen i denne forpligtelse, og for at opfylde vores ambition forventer vi, både af os selv og vores samarbejdspartnere at der arbejdes ansvarligt og handles med integritet, retfærdighed og ansvar i alle aspekter af den daglige forretning.

Vores engagement indebærer, at der indføres processer til forebyggelse og håndtering af negative indvirkninger på menneske- og arbejdstagerrettigheder, til miljøet og til klimaet.

Vores adfærdskodeks, som er i proces med at blive udviklet vil hjælpe os med værktøjer at udvælge og fastholde forretningspartnere, der deler vores engagement i ansvarlig og bæredygtig produktion som defineret i internationalt vedtagne konventioner, standarder og retningslinjer.