Armbånd

Gå på opdagelse i vores store udvalg af armbånd. Brug dem hver for sig eller sæt flere sammen for at skabe dit personlige "arm-candy look”. 

Dyrberg/Kern armbånd

Lyst til sublimt design, elegante krystaller eller lækre metaloverflader? Dyrberg/Kern armbånd står stærkt frem i skønne materialer, med ikoniske og enkle designs og kan kombineres til dit helt eget personlige udtryk.

Et glitrende og ikonisk armbånd er prikken over i’et, når man gør sig klar til en perfekt dag på jobbet, ligesom et armbånd kan være en elsket følgesvend, som gør at man føler sig “klædt på” fra morgenstunden - eller til aftenens fest.

Det rette armbånd til hverdag, fest - og alt ind imellem

Her i webshoppen finder du  armbånd i kvalitetsmaterialer, med kæder og glitrende detaljer i krystal og de tidløse bangle-armbånd med feminine detaljer. Du kan bære armbåndet alene for at fremhæve bestemte farver eller designets yndefulde minimalisme, eller vælge at kombinere flere armbånd sammen og skabe et unikt luksus boheme-look.

Leg og sæt dine præferencer i spil, når du kombinerer armbåndene: Gå efter armbånd i samme farveskala og materiale, eller lav kraftfulde kontraster med armbånd i vidt forskellige udtryk - du finder det hele i de mange designs af Dyrberg/Kern armbånd.

Armbånd med power

Er du på jagt efter et ikonisk, minimalistisk design på dit armbånd, kan du finde armbånd i forgyldt ædelstål, hvor formerne snor sig om din arm og giver trendy karakter til din personlige stil. Det klassiske bangle-armbånd med praktisk skjult lås giver frisk charme med friske og rene kontrastfarver, fx blå, grøn, gul og rød sat op mod dybe smukke  guld- og sølvfarver.

Til romantikeren byder Dyrberg Kern på en overflod af armbånd med feminine detaljer med blomsterranker og yndige mønstre, glitrende detaljer i krystal, natursten og rosaguld belægning.

Trendy armbånd - til glamour og glæde

Dyrberg/Kerns klassiske krystal-kendetegn kan ses i det store udvalg af materialer og farver i armbånd med krystaller. Du er bestemt kommet til rette sted, hvis du søger armbånd besat med Swarovski krystaller såvel som armlænker med yndefulde detaljer, ferskvandsperler og halvædelsten.

Modsat finder du også et væld af powerfulde og rå designs på armlænker med kraftigere kæder, enkle bangles med overflader i mat metal og gylden luksus. Prøv derfor at mixe det glitrende, legende design i armbånd med store og små krystaller med de mere massive og glamourøse designs på armlænker.

Hvordan passer du bedst på dit armbånd?

Et armbånd er et udsat smykke i forhold til slid og ærgerlige små uheld, og selvom Dyrberg/Kern armbånd er udført i hånden og i solide, holdbare designs, bør du give dit armbånd den bedste pleje. Sådan holder du dine armbånd sig smukke år ud og ind:

  • Rengør jævnligt dit armbånd med en pudseklud, eventuelt med lidt skånsomt opvaskemiddel på.
  • Tag altid dine armbånd af, når du skal i bad, dyrke sport eller gøre rent - skrappe sæber, vand og sved kan slide på emalje, krystaller, perler eller skade låsen på din armbånd.
  • Gem dine armbånd i et foret smykkeskrin, når du ikke bruger dem, da sollys kan få metaller til at oxidere, ligesom kanter og overflader kan blive ridsede, hvis du lader armbånd ligge sammen med andre smykker i en skål eller lignende.