Design dit eget smykke

Step 1. Vælg din ring eller armbånd.

Step 2. Find en eller flere toppings, som du synes passer til dig.

Step 3. Skru toppingen på din ring/armbånd og skab dit eget personlige look. 

Design dit eget Dyrberg/Kern smykke

Har du altid drømt om at designe dit eget smykke? Så er du kommet til det helt rigtige sted.
Med Compliments serien har du mulighed for at designe dit eget Dyrberg/Kern smykke, præcis som du ønsker.

Compliments er en unik serie af ringe og armbånd, som du helt selv kan sammensætte med de sten og perler, som du ønsker.
Skab et unikt smykke til enhver anledning. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dit personligt designede Dyrberg/Kern smykke skal se ud.

Bliv din egen smykkedesigner med Compliments by Dyrberg/Kern

Med Compliments smykkeserien kan du blive din egen Dyrberg/Kern smykkedesigner, og du kan skabe præcist de smykker, som du drømmer om. Det er kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænser.

Compliments by Dyrberg/Kern serien består af ringe og armbånd i sølv, guld, rosa guld og gun metal. Smykkerne udsmykker du selv med de perler, krystaller og sten, som du synes bedst om. du kan sætte så mange perler og sten på, som du har lyst til, og du kan tage dem af og flytte rundt, så tit du vil – alt efter dit outfit og dit humør.

Med Compliments kan du altså designe dit eget Dyrberg/Kern smykke og dermed blive din egen smykkedesigner, udleve din kreativitet og hele tiden ændre udtrykket på dine smykker, alt efter hvad smykkerne skal passe til.
Den ene dag skal det måske være den enkle og nedtonede stil med enkle smykker og afdæmpede farver, mens du den næste dag giver den fuld gas med fest og pang farver. Mulighederne er uendelige, og det er helt op til dig at mixe og matche dine smykker og skabe nye styles hver dag med dit eget smykkedesign.

Design et personligt smykke til en du har kær

Compliments by Dyrberg/Kern er en god gaveidé til din veninde, mor søster eller en anden kvinde du har kær. Smykkerne kan udbygges til det uendelige, og du kan på den måde designe et helt personligt smykke, som enhver kvinde vil elske at bære.

Ønskes der med tiden udvidelse på Compliments designsmykket, er det altid muligt at udvide eller udskifte elementerne. Priserne på et smykke af eget design fra Dyrberg/Kern er overkommeligt, så her har alle mulighed for at være med.

Sådan designer du dit eget Dyrberg/Kern smykke

Compliments er en unik serie af armbånd og ringe, som du helt selv kan sammensætte med de sten, krystaller, perler og dekoration, som du ønsker.
Ved at designe dit eget Dyrberg/Kern smykke, kan du skabe et overdådigt smykke til festlige anledninger eller et minimalistisk smykke til hverdag. Mulighederne er mange, og det er derfor kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dit Compliments smykke skal se ud.

Når du skal designe dit eget Dyrberg/Kern smykke, er der tre steps, du skal igennem og tage stilling til:

1. Vælg din ring eller dit armbånd

2. Find en eller flere toppings som du synes passer til dig og din personlighed

3. Skru toppingen på din ring eller dit armbånd og skab dit eget personlige og unikke look

Brug din fantasi og dine kreative evner eller lad dig inspirere af de forslag, som du finder her på siden. Kun din egen fantasi sætter grænser, og med Compliments by Dyrberg/Kern serien bliver du din egen smykkedesigner.