Armbånd

 

Design dit eget Dyrberg/Kern armbånd

Har du altid gået med en drøm om at designe dit eget armbånd? Så behøver du ikke at lede længere, da du her på siden kan designe dit eget Dyrberg/Kern armbånd.
Du kan altså nemt designe dit eget armsmykke bestående af toppings, der passer til din individuelle stil.

Find dit favoritarmbånd her på siden og dyk derefter ned i vores udvalg af toppings, som vil være med til at personliggøre dit Compliments armbånd

Bliv din egen designer af dit drømmearmbånd

I vores Compliments serie kan du blive din egen smykkedesigner ved at designe dit eget Dyrberg/Kern armbånd. Ved at tilføje toppings der passer til din personlige stil, kan du designe et smukt armbånd bestående af toppings i håndlavet dansk design.

Et unikt armbånd designet af dig selv, er også en perfekt gave, da det er en meget personlig gave, der viser modtageren, hvor godt du kender hende og ikke mindst at du holder af hende.

Kun fantasien sætter grænser

Gå på opdagelse i vores univers med Compliments kollektionen og design dit eget Dyrberg/Kern armbånd. Med Compliments kan du nemt skabe dit eget personlige smykke helt fra bunden, eller du kan scrolle over armbåndene med musen for at se eksempler på, hvilke toppings du eventuelt kan vælge.

Armbåndet kan tilpasses helt efter dine personlige ønsker og stil. Tilkøb for eksempel en eller flere perler eller elementer og skift ud efter humør og outfit.
Compliments armbåndene fås i sølv og forgyldt, åbne og lukkede armbånd, med eller uden sten – mulighederne er mange for, at du kan designe dit eget Dyrberg/Kern armbånd.

Design armbånd fra Dyrberg/Kern

Compliments er en kollektion af fine smykker og tilhørende toppings, så du kan lave dit eget personlige Dyrberg/Kern design armbånd. Compliments er et koncept, hvor du selv kan sammensætte dit armbånd og skifte toppings ud med andre.

Som en start kan du købe et færdigt armbånd og derefter tilkøbe andet udsmykning med sten eller toppings med hjerter, roser eller andet dekorativt, som vil personliggøre netop dit armbånd.

Sådan designer du dit eget Dyrberg/Kern armbånd

Konceptet med at designe dit eget Dyrberg/Kern armbånd er ganske enkelt. Der er blot et par enkle steps du skal igennem:

1. Vælg materiale

2. Vælg armbåndmodel

3. Vælg topping

Du kan kombinere toppings og materiale, præcis som du ønsker, for at det passer til din personlighed og stil. Armbåndene fås i både guld eller sølv, og der er mange forskellige modeller og designs at vælge imellem. Det samme gælder vores toppings, som også kan fås i forskellige stilarter, former og materialer.

Dyk ned i vores univers af design selv armbånd

Kan du ikke få nok af smykker, eller leder du efter den perfekte gave til en helt særlig kvinde, du holder af? Så skal du kigge nærmere på vores smukke armbånd her på siden, som du selv kan designe.

Alle armbånd finder du i både sølv og guld, hvorpå du kan påsætte smukke toppings, som passer til ethvert humør og outfit – til både hverdag og mere festlige anledninger.
Du kan med et Compliments armbånd designe dit eget personlige smykke, som skiller sig ud fra mængden.