Halskæder

Udforsk vores smukke udvalg af halskæder fra chokers til lange halskæder, der passer til alle dine behov. 

Dyrberg/Kern halskæder

Dyrberg/Kern byder på karismatiske halskæder, uanset om du er på udkig efter en ekstravagant og trendy choker, en glamourøs perlekæde eller en minimalistisk halskæde i klassisk design med smukke krystaller.

Tendenserne indenfor halskæder går i mange retninger, så hvis du leder efter et bredt udvalg af trendy, feminine og markante halskæder, stramme chokers, perlekæder og lange kæder er du kommet til de rette jagtmarker.

Hos Dyrberg/Kern udføres alle halskæder i kvalitetsmaterialer i poleret ædelstål eller forgyldt og forsølvet messing med smuk finish, og ud fra idéen om at et træfsikkert, elegant og luksuriøst design bør komme til udtryk i et væld af halskæder og typer af halssmykker.

Trendy chokers - Halskæder med stærk stilbevidsthed

De tætsiddende choker-halskæder er en stor tendens i smykkemoden disse år, og denne type af halssmykker kan byde på minimalisme og sexede metaller såvel som en overflod af lækre detaljer og majestætiske krystaller.

Hos Dyrberg/Kern finder du chokers med vovede designs i ædel metalfinish og svungne former, hvor elegante vedhæng skaber sexet okus - uanset om du bærer halskæden til aftenkjolen med den dybe udskæring eller over en stylish rullekrave.

Er du vild med perler og krystaller, finder du også chokers med masser af ekstravaganza i form af markante store designs i halskæder med et væld af naturperler, og de smukkeste sammensætninger af perler og krystaller.

Klassiske halskæder og nordisk stil à la ekstravaganza

Dyrberg/Kern er kendt for krystaldetaljerne, ligesom du ofte vil finde de smukkeste natursten og halvædelsten i vedhæng på en klassisk halskæde i rustfrit ædelstål. Er du på jagt efter en subtil halskæde til hverdagens look, men samtidig også et halssmykke, som skruer op for det ekspressive og unikke, finder du et væld af designs på halskæder med elegante vedhæng, som du altid kan bruge.

Halskæder får et karismatisk boost med lidt grovere kæder i skønne, lidt tungere looks, ligesom du kan finde mere kunstneriske, enkle designklassikere i vores store udvalg af halskæder. Den nordiske minimalisme finder du i mange af Dyrberg/Kerns mest elskede klassikere - som fx Fermi halskæde med vedhænget med to krystalbesatte ringe.

Gå derfor på opdagelse i kataloget og du vil med garanti finde dine nye favorit halskæder til livets store begivenheder og til hverdagens fest! Du vil måske endda blive inspireret til at åbne op for din helt egen ekspressive stil, som et karismatisk halssmykke vil understrege.

Sådan passer du på dine halskæder - tips til pleje af halskæder i krystal, ferskvandsperler eller stof

Halskæder med krystal og natursten, perlekæder med det fine og bløde perlemor samt store dekorative chokers med et væld af detaljer og forskellige materialer kræver helt særlig pleje.

Har din halskæde detaljer i stof eller læder i form af en flettet kæde, stofperler og kvaster eller lignende, bør du naturligvis ikke udsætte dit halssmykke for store mængder vand. Du kan i stedet sprøjte en blanding af mild sæbe på en brilleklud og forsigtigt pudse din halskædes ferskvandsperler og stofdetaljer.

Ved halskæder med fine design detaljer, mere bløde materialer såsom perlemor og halvædelsten samt sårbare forgyldninger, bør du overveje rensning af din halskæde med ultralyd.