Øreringe

Dress op eller ned med par smukke øreringe i vores designs, der spænder fra små ørestikker og creoler til store chandelier øreringe. 

Dyrberg/Kern øreringe

Gør dit outfit og din stil til din helt egen med vores smukke øreringe, ørestikker, elegante ørehængere og creoler. Vores ørenringe er håndlavede, designet er dansk og originalt, ligesom de skønne kvalitetsmaterialer og fine forarbejdning skinner frem i hver eneste detalje.

Leder du efter det perfekte par øreringe til festkjolen, er du på jagt efter ørestikker til hverdagens look eller har du bare søgt for evigt efter lige præcis det par øreringe, som indrammer dit ansigt - så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Dyrberg/Kern følger vi vores øreringe og designs fra idéen på tegnebordet til værkstedets mange processer og håndlavede detaljer. Til sidst glædes vi ikke mindst over de mange kvinder, der elsker deres øresmykker og bærer dem i lang tid i hverdagen og til livets store eller mindre begivenheder.

Elegante øreringe og ørestikker til den rå romantiker

Hos Dyrberg/Kern går vi op i at levere romantiske og cool designs, der har lidt mere power end alle de andre og som giver dit look kant og ynde. Derfor kan du finde øreringe og ørestikker i alle størrelser, øresmykker i vovede minimalistiske designs eller ørehængere med romantiske blomster-arabesker.

Materialer og farver skal gøre lidt væsen af sig, så du vil finde øreringe i skønne farver, ørehængere med elegante natursten, krystal og perle, ligesom vi byder på ikoniske designs i smukke og tidsløse typer af finish. Du finder derfor øreringe og ørestikkere i ædelstål og messing, i forsølvede eller forgyldte udgaver og i rosaguld-look.

Ædle stene og flotte krystaller

Er du farveglad eller er du blevet forelsket i en bestemt nuance, kan du finde krystaløreringe med yndige farvepift såvel som powerful feminine udtryk med dyb rød, blå eller sort fra natursten. Hos os får du et væld af glamourøse øreringe, creolere, eller ørestikkere med store eller små facetslebne krystaller – hvoraf mange er fra Swarovski, som er de fineste på markedet.

Lækre metaller og sublim finish

De håndlavede øreringe udføres i lækre metaller og ædelstål, med forgyldt eller forsølvet finish. Dyrberg/Kern udvikler hver sæson lækre modedesigns til øreringe, som henter inspiration fra de nyeste tendenser såvel som fra en helt særegen, klassisk æstetik. Her i webshoppen kan du derfor finde de populære elegante ørestikker med banket messing og øreringe med vedhæng i svungne gyldne flader, i rosaguld-stil eller med mat sølv-look.

Sådan passer du bedst på dine Dyrberg/Kern øreringe

Designet og de mange forskellige typer af kvalitetsmaterialer i dine øreringe fra Dyrberg/Kern er skabt til at holde - uanset om du elsker dine øresmykker og går med dem, hver eneste dag! Så hvordan renser du bedst dine øreringe med krystaller, sølv og kringlede detaljer?

  • Brug altid en ren brilleklud til at rense dine øreringe. Du kan benytte skånsomt opvaskemiddel og en blød, ren tandbørste til at rense detaljerne i designet eller låsen på dine øreringe og ørestikker.
  • Øreringe i metal som sølv og guld kan renses nemt i et lille bad med to tsk. salt, staniol og kogende vand - undgå dog denne behandling ved øreringe som er forgyldte/forsølvede, med sten, krystal og perler.
  • Gem dine øreringe fra sollys, da de ellers oxiderer over tid, og opbevar dem gerne separat, så de undgår skrammer.