GULDSMYKKER

Dyrberg/Kern guld smykker

Er du vild med smykker i guld, så skal du tage et kig på vores store udvalg af eksklusive Dyrberg/Kern guld smykker.
Guld er indbegrebet af eksklusivitet og god stil, og her på siden kan du vælge blandt et stort udvalg af guld ringe, guld halskæder, guld armbånde og guld øreringe.

Dyk ned i vores univers af guld smykker til kvinder og bliv inspireret til det næste smykke, som du ønsker, skal være en del af indholdet i dit smykkeskrin.

Dyrberg/Kern guld smykker til hverdag og fest

Er der noget, som kvinder elsker, så er det smykker. Det kan sommetider være svært at finde smykker, som passer til alle anledninger. Med vores guldsmykker går du aldrig forkert i byen, da de passer til enhver lejlighed. Uanset om det er til hverdag eller til fest, så vil et smukt Dyrberg/Kern guld smykke egne sig. Du kan selv pifte det op eller ned ved at tilføje flere smykker sammen, og derved skabe dit eget personlige look.

18 karat guld smykker

Dyrberg Kern har skabt talrige af 18 karat guld smykker til kvinder i alle aldre. Her på siden finder du hele det stor udvalg af guldbelagte smykker.
Alle vores guld smykker komplimenterer kvinden, som søger efter smykker i tidsløst materiale og flotte designs. Smykkerne er sammensat af moderne, sofistikerede og isat smukke glitrende cubic zirkonia- eller natursten.

Giv et personligt Dyrberg/Kern guld smykke i gave

Et smykke gemmer ofte på et helt særligt minde, og er derfor den perfekte gaveidé, til en du holder af, eller måske bare til dig selv, når du synes, at du har gjort dig fortjent til noget særligt.
Ønsker du at give et smukt guld smykke af dansk design og kvalitet, så finder du her smykker til enhver lejlighed.
Søger du efter den perfekte fødselsdagsgave, konfirmationsgave, morsdags gave eller en ”bare fordi” gave, så kan du gå på opdagelse i hele vores univers af guld smykker og lade dig inspirere af de mange muligheder.

Vil du glæde din veninde, søster, mor, kæreste eller en hvilken som helst kvinde i dit liv, så er et Dyrberg/Kern guld smykke den perfekte gave, som vil bringe glæde hos enhver modtager.

Vedligeholdelse af Dyrberg/Kern guld smykker

En belægning betyder, at der er lagt et lag guld udenpå et andet metal. I vores Dyrberg/Kern guld smykker er dette lagt udenpå sterlingsølv. Vi anbefaler derfor, at du passer på dine smykker og bærer dem med omtanke.
Ved hverdagsbrug anbefaler vi, at du følger disse råd:

  • Tag altid dine smykker af når du går i seng
  • Undgå at vaske hænder med dine ringe på og tag dem altid af når du går i bad, dyrker sport, gør rent mv.
  • Når du ikke har dine smykker på, anbefales det, at du opbevarer smykkerne i en tillukket stofpose, plastpose el.l. På den måde undgår du oxidering af smykkerne
  • Rens dine smykker regelmæssigt med en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Det er dog vigtigt, at du holder dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume, da de ellers vil miste deres glans
  • Tilføj dine smykker som det sidste i din daglige skønhedsrutine. Parfume, cremer, make-up, og hårspray kan beskadige guldbelægningen på dine smykker

Køb dit nye Dyrberg/Kern guldsmykke online

Et Dyrberg/Kern guld smykke kan skabe et personligt look, da det kan mixes og matches på kryds og tværs med andre smykker. Det kan samtidig også have en stor betydning, hvis du har fået det fra en helt særlig person eller til en særlig anledning.

Du finder her hele vores store udvalg af smukke guldsmykker, som vil bringe glæde hos enhver kvindelig modtager.