ØRERINGE

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern guld øreringer

Dyrberg/Kern guld øreringe er den perfekte accessory til både hverdag og fest. Uanset om du er på udkig efter ørestikkere, creoler, hoops, hængeøreringe eller noget helt femte, så finder du det her på siden.

Alle vores guld øreringe er ligesom vores andre smykker håndlavede og designet i Danmark. Dyk ned i vores brede sortiment og bliv fristet af kvalitetsøreringe i guld.

Skab en personlig stil med eksklusive Dyrberg/Kern guld øreringe

Øreringe er en af de mest klassiske smykker til kvinder. Brug et par enkle og diskrete ørestikker på jobbet til en skjorte, creoler til badetøjet på ferien og et par lange hænge øreringe til gallakjolen. Uanset hvilket outfit og hvilken anledning, så kan et par Dyrberg/Kern guld øreringe altid fungere som den perfekte detalje, der fuldender dit look.

Et par øreringe i guld fra Dyrberg/Kern er den perfekte accessory til at gøre din stil mere personlig og eksklusiv. Uanset hvilket udtryk du går efter, så finder du her på siden et par øreringe, der matcher netop din stil.

Klassiske og tidsløse øreringe i guld

Guld øreringe er et klassisk og tidløst element i enhver kvindes smykkesamling. De er perfekte til både hverdagsbrug og kan også matches til et mere festligt outfit.
For kvinder er øreringe uundværlige smykker. Selv små feminine øreringe kan fuldende et look og være den smagfulde detalje, som får en stil eller et outfit til at fremstå fuldendt. Andre foretrækker store øreringe, som giver fokus omkring ansigtet.

Om du er til små klassiske guld øreringe eller til de moderigtige lange øreringe i guld, så er vores udvalg altid opdateret, så der er rigeligt at vælge imellem.
Vores udvalg af guld øreringe spænder bredt, så du kan med sikkerhed finde det perfekte par til enhver anledning.

Guldbelagte øreringe fra Dyrberg/Kern

Øreringe i guld er et smukt og eksklusivt valg og samtidig et smykke, som kan bruges til enhver anledning. Mange af vores øreringe er udfærdiget i sterling sølv og forgyldt med 14 karat guld. Øreringe forgyldt med ægte guld giver en ekstra høj kvalitet, der sikrer, at øreringene forbliver smukke mange år ud i fremtiden.

Indram ansigtet med et par smukke Dyrberg/Kern guld øreringe

Et par guld øreringe er et fantastisk smykke til at indramme dit ansigt. Øreringe og ørestikker er den type smykke, der er tættest på dine øjne og understreger dermed din øjenfarve, hudens tone og din ansigtsform. Øreringe i guld giver dig altså et meget personligt udtryk.Flere huller i ørerne giver dig mange muligheder for at bruge øreringe fint eller råt som statements og smukke dekorationer helt tæt på ansigtet.

Guld øreringe med sten

Er du til den meget feminine stil, så er vores guld øreringe med sten og krystaller et rigtig godt valg. Især guld øreringe med dråbe sten i flotte farver og et smukt facetslebent spil, klæder kvinder, der elsker den feminine og glamourøse stil. Nogle af stenene er ægte halvædelsten, hvor andre er kunstigt fremstillet krystaller.
Krystalstenene er oftest facetslebne og kan både være farvede eller helt klare, og sammen med guldet giver de det helt rigtige luksuriøse look.

Stort sortiment af unikke og moderne guld øreringe fra Dyrberg/Kern

I vores smagfulde udvalg finder du et stort sortiment af guld øreringe til kvinder. Det skal være muligt for enhver kvinde at finde de smykker, som netop komplimenterer den unikke personlighed og personlige stil.

Du finder her på siden et bredt udvalg af Dyrberg/Kern guld øreringe både med og uden ædelsten og krystaller. Det store sortiment gør det muligt for enhver kvinde at finde netop de ørestikker eller øreringe i guld, som matcher hendes ønsker. Mens nogle er til et stilrent og tidløst look, ønsker andre mere markante og i øjnefaldende designs.