Smykkesæt

 

Smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykke

Et smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykke er det perfekte valg til dig, der gerne vil personliggøre dine smykker efter humør og outfit.

Med et af vores Compliments smykkesæt får du et fuldt sæt til at designe din egen ring eller armbånd med flere tilhørende toppings. Du kan dermed personliggøre dit eget smykke alt efter humør og tøjstil. Dyk ned i vores univers af smykkesæt og find netop det favoritsæt, der passer bedst til dig og din stil

Et smykkesæt – flere designs

Er du på udkig efter et smykkesæt, hvor du kan skabe dit eget design af ring eller armbånd? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Et Compliment smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykke giver dig mulighed for, at du kan bære et nyt smykke hver dag alt efter humør og outfit.

Et Compliments smykkesæt er perfekt til alle lejligheder. Både fine arrangementer såvel som til hverdagsbrug. Et smykkesæt med enten armbånd eller ring, giver dig en unik mulighed for at tøj og smykker hænger sammen – lige meget hvad du ellers bærer.

Ring sæt med mange muligheder

Med vores ring sæt får du en ring med tilhørende 2-3 toppings. Alle ringe er specielle og lavet på en helt særlig måde. Med den skjulte silikonering der er let at udskifte, kan ringen tilpasses alle størrelser fingre. Til hver ring medfølger der tre silikoneringe i forskellige tykkelser, som du kan sætte ind i Compliments ringen med det lille medfølgende værktøj. Tykkelsen af silikoneringen bestemmer altså ringens færdige størrelse, og du har derved mulighed for at skifte ringen ud, alt efter hvilken finger du ønsker at bære din ring på.

Med et smykkesæt til design af Dyrberg/Kern ring får du altså en ring, som kan tilpasses og derved bruges på forskellige fingre – alt efter hvilken en du har lyst til at bære den på.

Smukke smykkesæt til design af dit eget Dyrberg/Kern smykke

Vores smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykker fås både i klassiske, moderne og mere iøjefaldende sammensætninger. Et sæt bestående af flere forskellige toppings giver dig mulighed for at skabe forskellige designs, alt efter hvilket humør du er i og hvilket tøj du har på.

Se hele vores udvalg af smykkesæt, hvor du kan designe dit eget personlige Dyrberg/Kern smykke, og find det der klæder dig bedst. Eller hvad med at give en personlig gave til din mor, søster, veninde eller datter?

Køb smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykker online

Det er vigtigt at finde et smykkesæt, der passer til ens individuelle stil. Derfor finder du her et stort udvalg af smykkesæt til design af Dyrberg/Kern smykker både i guld, sølv og rosa guld. Til hvert smykkesæt får du et armbånd eller en ring samt 2-3 toppings, så du kan skabe flere forskellige designs og udtryk på dit smykke.

Du finder her på siden med sikkerhed et Compliments smykkesæt, som du selv, eller en du holder særligt af, vil elske at bære. Uanset om du er til køligt sølv eller funklende gyldne nuancer, så finder du her noget for enhver smag, som enhver kvinde vil synes om.