Ringe

 

Design din egen Dyrberg/Kern ring

Med Compliments kan du designe din egen Dyrberg/Kern ring. Ringene findes i forskellige størrelser, tykkelser og metaller, hvorpå du kan påsætte en lang række forskellige ædelsten, perler og andre former for dekoration.

Design din egen Dyrberg/Kern ring som du kan vælge at bære alene eller i din egen kombination af flere ringe sammen. Slip blot din fantasi og kreativitet løs og skab personlighed på dine hænder.

Design din egen personlige og unikke ring

Kreativitet og originalitet er kodeordene, der betegner Compliments ringene fra Dyrberg/Kern. Serien giver dig mulighed for at designe din egen personlige ring, så du ikke behøver at gå på kompromis med din egen personlige stil.
Ved at designe din egen Dyrberg/Kern ring er det muligt at sammensætte, designe og redesigne dine ringe alt efter nyeste trends, humør, personlighed og anledning.

Mix og match din egen personligt designede ring

Compliments ringe fra Dyrberg/Kern fås i et utal af forskellige designs, tykkelser og metal farver som sølv, guld og rosa guld. Du finder alt lige fra simple ringe til mere prangende ringe med klare eller farvede zirkoner. Fælles for alle ringene er, at du kan designe din egen personlige Dyrberg/Kern ring, hvorved du kan skabe dit eget personlige smykke.

Fuldend dit look med en personlig Dyrberg/Kern ring

Fingerringe har altid været det mest populære smykke til kvinder, og intet har ændret sig, hvad det angår. Det siges, at ringe har været det smykke, som har været mest centralt, når det kommer til traditioner, antikvitet og ikke mindst symbolsk værdi.
Ringe symboliserer ofte et tilhørsforhold, og det at give og modtage en ring er noget, som skaber værdi og samhørighed. Ved at designe din egen Dyrberg/Kern ring kan du give dig selv eller en kvinde du har kær en personlig gave, som vil bringe glæde.

Ringe er en af de accessories, der er meget personlige og som kan have en afgørende effekt på det samlede udtryk, som hele dit outfit udstråler.
Her hos Dyrberg Kern kan du designe din egen ring i det materiale, som du ønsker og med perler, sten, krystaller eller andet dekoration, som passer til dig og din personlige stil.
Med en fingerring i personligt design får du et helt personligt smykke, som kan fuldende dit look.

Er du i tvivl om hvilken størrelse Dyrberg/Kern ring du skal have?

Forskellen ved at købe en ring online og i en fysisk butik er naturligvis, at du kan prøve ringene i en fysisk butik og dermed finde den rigtige størrelse, som passer dine fingre.

Når du skal designe din egen Dyrberg/Kern ring online, er det derfor en klar fordel at bestille den rigtige størrelse fra start.

I vores Dyrberg/Kern ringe størrelsesguide herunder kan du blive klogere på, hvilken størrelse du skal bestille, når du ønsker dig en personlig Dyrberg/Kern ring:

Størrelse i mm (indvendig)
15,2 mm = Size 0: 48

16,2 mm = Size 1: 51

17,2 mm = Size 2: 54

18,1 mm = Size 3: 57

19,1 mm = Size 4: 60

20,0 mm = Size 5: 63