Spacers

 

Spacer til smykke design

Ønsker du at give din Compliments by Dyrberg/Kern ring eller en anden ring mere fylde, kan du her på siden tilkøbe en spacer til smykkedesign.
Vælg for eksempel at sætte en guld spacer sammen med en sølvring – eller omvendt. Ved at mikse metaller får du et personligt og unikt look.

Alle vores spacers er designet i høj kvalitet. Og ligesom alle vores andre smykker får en du en spacer til din ring, som vil holde sig flot i mange år frem.

Design din egen personlige ring med en spacer til smykkedesign

Det føles specielt, men også ekstra tilfredsstillende at kunne sige, at man selv har designet sit eget smykke. Særligt når ringen får positive komplimenter af andre.

Ønsker du at give din Dyrberg/Kern Compliments ring eller en af dine andre ringe mere fylde, kan du sætte en spacer sammen med din ring med topping. På den måde opnår du en personlig designring, som ikke alle bærer rundt på deres fingre.
Ved at designe din egen ring får du en personlig ring, og ved at tilføje den en spacer kan du skabe dit helt eget personlige udtryk.

Giv din ring mere fylde med spacer

Skal din ring have mere fylde, eller gøres endnu mere unik og personlig? Så er du kommet til det rette sted. Ved at tilføje din ring en spacer til smykke design, som du finder her på siden, kan du både udvide og personliggøre din ring endnu mere.

Vores spacer til smykker findes i forskellige materialer som sølv, guld og rosa guld og i forskellige designs og udtryk. Du kan på den måde mixe og matche materialer, præcis som du ønsker, og dermed skabe en unik og personlig ring, som passer bedst til dig og din stil.
Ved at tilføje din ring en spacer, kan du skabe et personligt udtryk dag for dag. Med flere spacere kan du give din ring endnu mere fylde. Og ønsker du en mere klassisk ring, kan du nøjes med en spacer og på den måde give din ring et enkelt udtryk.

Køb mellemled til din Dyrberg/Kern ring online

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige spacers – også kaldet mellemled – til din Dyrberg/Kern ring. Mellemledende findes i flere forskellige materialer, udformninger og størrelser. Så der er masser af muligheder for at blive din egen smykkedesigner med spacer.
Uanset om du er til et enkelt og glat design i din spacer eller en model med mere dekoration, så finder du her på siden et stort sortiment af spacers til smykke design.

Tilføj din ring ekstra personlighed med en spacer i guld, sølv eller rosa guld. Mixer du for eksempel din sølvring med en guld spacer – eller omvendt – får du et personligt skabt udtryk, som ser super smukt og elegant ud. Med en spacer til din ring er det kun fantasien der sætter grænser.