RINGE

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern sølv ringe

En Dyrberg/Kern sølv ring vil skabe glæde hos enhver kvindelig modtager. En smuk ring i sølv kan få stor betydning, og det er måske derfor, at mange kvinder holder af smukke smykker, da de færreste kvinder kan få for mange glitrende ting til smykkeskrinet.

Tag et kig på de flotte Dyrberg/Kern sølv ringe og bliv inspireret til, hvordan du kan forme en flot og personlig stil med feminine smykker.

Giv dine hænder det rette udtryk med Dyrberg/Kern sølvringe

Når du vælger din nye Dyrberg/Kern sølv ring, bør du tænke både på anledning, tøj og ikke mindst dine hænders udformning.
Til dig som har meget tynde og smalle fingre, kan det være en god idé og vælge en tyndere sølv ring, der matcher din hånd. Har du derimod større fingre, kan en tykkere ring se flot ud på dine hænder.

Er du inviteret til en fest, hvor den fine kjole skal i brug, kan en sølv ring med en eller flere påsatte sten matche godt til anledningen.
Hvis du er på udkig efter en hverdagsring i sølv, så har vi også mange flotte og enkle ringe. Uanset hvilken ring du søger, så kan du med garanti også finde en model, der passer godt til dig og din stil.

Håndlavede sølvringe til kvinder fra Dyrberg/Kern

Smykker kan virkelig give din påklædning og din personlige stil et flot løft. Sølvringe med sten og perler kan for eksempel være en god måde at gøre dit tøj ekstra elegant på.

Dette sortiment byder på flere forskellige typer af håndlavede sølv ringe, alt efter om du bedst kan lide minimalistiske modeller, eller foretrækker de mere overdådige udsmykninger på dine hænder. Flere af modellerne kan have påsatte sten og krystaller. Der kan også være flere af disse sølv ringe, som du finder her på siden, som har små isatte sten i sølv materialet.

Er du til et mere markant udtryk, kan du for eksempel vælge en ring med en stor opal. Du kan både vælge, om ringenes sten skal være i klassiske hvide og neutrale nuancer eller om de skal være i mere farverige nuancer.

Du kan vælge imellem en lang række af ringtykkelser alt efter din hånds form og dine personlige præferencer. Der er mange muligheder i dette skønne sortiment af Dyrberg/Kern sølv ringe.

Elegante ringe i sølv med mange muligheder

Som kvinde er det vigtigt at have et par gode statement sølvringe liggende i smykkeskrinet, når der skal være lidt ekstra kant på smykkerne til outfittet. Udover det, er det også vigtigt at have nogle små elegante sølv ringe liggende til de dage, hvor det skal være helt simpelt og feminint.

Her på siden finder du et stort udvalg af sølv ringe med fine detaljer, der sidder smukt og elegant på enhver kvindehånd. Du kan mikse og matche dine Dyrberg/Kern sølv ringe med andre ringe, og derved skabe et personligt og unikt udtryk, da du kan skrue op og ned for antallet af ringe, alt efter hvad der passer bedst til din stil og din smag.
Vælg en ring med en stor opal eller vælg en af de mange ringe med flere små cubic zirkonia sten.