Ure

Find ure til enhver anledning. Hvad enten det skal være sporty, afslappende, klassisk eller elegante aftens ure. 

Dyrberg/Kern Ure

Uanset om du leder efter et cool, et sporty, et yndefuldt ur som statement, et frækt og moderne “boyfriend” ur eller super feminine armbåndsure med besmykkede detaljer, er du kommet til det rette sted med Dyrberg/Kern ure.

Urkollektionen fra Dyrberg/Kern vægter de klassiske former og dét at et ur også er et smykke. Forfriskende og moderne tendenser mixes endvidere ind i detaljen. Søger du et ur, der både et lavet i holdbare materialer og samtidig har et tidløst elegant og moderne design, vil du med garanti finde en trofast følgesvend i et ur fra Dyrberg/Kern.

I alle vores ure hvad enten de er til mænd eller kvinder får du høj kvalitet inden for materialevalgene: Japanske kvalitets Miyota-quartz urværk, høj vandafvisende evne,  solidt batteri, ofte aftagelige led og ikke mindst ridsefrit mineralglas.

Alle ure og urlænker er designet og produceret i japansk ædelstål. En del ure har en tidløs læderrem.Det gør også at disse armbåndsure er lige velegnede til mere sporty anledninger og til arbejdets skarpe tøjstil. Og til festen, hvor dit ur måske er dit eneste smykke.

Moderne og charmerende boyfriend ure

Den frække og supermoderne unisex modestil er - modsat hvad man skulle tro - noget af det mest sexede og hotte i tiden. Men hvordan kan man afspejle dette i armbåndsure, der jo normalt har en meget stram opdeling mellem herreure og dameure?

Hos Dyrberg/Kern finder du svaret i kollektionen af elegante “boyfriend ure” i luksusmaterialer og enkle designs med sprøde detaljer.

I den smukke balance mellem det mere maskuline og det feminine, finder du markant stil i de mørke og lyse farveholdninger og skinnende metalflader, fede armlænke og smukke urskiver i metal, marmor eller farver.

Hyper-feminine og tidløse dameure

Moden taler dog også ind i at skrue op for den feminine power og at stille sine kvindelige fortrin til skue - med alt hvad det indebærer af pastelfarver, krystaller og gyldne, bløde metaller. Derfor er den nyeste kollektion af Dyrberg/Kern dameure inspireret af de tidløse designs på ure - flotte minimalistiske urskiver, eventuelt besat med Swarovski krystaller, og ikke mindst ekstravagante, enkle urlænker i rustfrit poleret ædelstål, som enten er forgyldt eller er i rosaguld.

Et ur er et smykke, der skal understrege din stil og følge dig gennem tykt og tyndt - og det kan tage tid at finde det rette. I kollektionen af de elegante dameure, er der skruet op for den kvindelige styrke, så du finder med garanti et ur efter din smag - om du så er til det klassiske dameur eller et mere moderne, iøjnefaldende take på urrem og urskive.

Hvordan passer man bedst på sit ur og undgår ridser?

Et armbåndsur er din trofaste ven gennem flere år, og man kan føle sig helt nøgen og vildfaren, når det pludselig mangler om håndleddet. Pas derfor godt på dit ur, så holder det lige så længe, du har brug for det - her er de bedste tips til vedligeholdelse af dit ur:

  • Tag uret af inden du går i bad, eller udfører hårdt arbejde.
  • Tør dit ur af med mild håndsæbe cirka en gang om ugen, tør det grundigt og brug eventuelt en brillepudseklud til at pudse urskive og armlænke grundigt.
  • Selvom et ur fra ridsefrit mineralglas, kan der opstå meget små ridser eller mikrorevner. Hold godt øje med disse - men lad en professionel om at polere dit ur og urskiven !
  • Få skiftet batteri i dit ur cirka hvert andet år.