ARMBÅND

Dyrberg/Kern sølv armbånd

Udvalget af Dyrberg/Kern sølv armbånd består blandt andet af enkle og feminine modeller, som passer til enhver type kvinde i alle aldre. Armbåndene kan kombineres til et personligt look ved for eksempel at bruge flere armbånd sammen.

Du finder her på siden et bredt udvalg af enkle og yndige sølv armbånd med sten, perler og zirkoner til det feminine håndled.

Dyrberg Kern armbånd i sølv – fint smykke til samlingen

Et armbånd i sølv kan sammensættes på utallige måder og vise din personlighed, udtryk og din personlige stil. Et armbånd der sidder alene på dit håndled, får fuld fokus, hvorimod flere armbånd sammen kan give et endnu mere personligt udtryk.
Er det et spinkelt sølv armbånd, udstråler det et fint og feminint valg af smykke. Et større armbånd i sølv udstråler derimod et mere pompøst valg.

Skab dit eget personlige udtryk med et eller flere sølvarmbånd

Flere armbånd sat sammen viser en meget personlig sammensætning af smykker, som du enten selv har købt eller har modtaget som gave. På denne måde viser armbåndende din helt egen personlige historie, som kan indeholde minder fra for eksempel en gave, som du har modtaget til en ganske særlig lejlighed eller et armbånd, som du har forkælet dig selv med.

Der er ingen regler for, hvordan du sammensætter dine armbånd. De indeholder alle din helt egen personlige historie, som kan være en blanding af sølv, guld, armbånd med perler eller sten, og som for dig betyder noget ganske særligt.

Stort udvalg af feminine Dyrberg/Kern sølv armbånd

Hvis du går og ønsker dig et flot og feminint sølv armbånd, så finder du det her på siden i vores store udvalg af armbånd i sølv. Om det er et yndigt armbånd med sten eller zirkonia krystaller, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde dit næste eksklusive Dyrberg/Kern sølvarmbånd. Du kan vælge at bære dem alene eller kombinere dem med andre flotte armbånd, så du kan vise din egen personlige stil.

Du kan her finde alle vores sølv armbånd, lige fra de helt enkle armbånd til armbånd med sten i forskellige farver. På den måde er vi sikre på, at du kan finde netop det sølv armbånd, som du er på jagt efter.

Sådan passer du på dit sølv armbånd

Sørg for at vedligeholde dit sølv armbånd. Desværre er det ikke alle, der er opmærksomme på at vedligeholde sine smykker, men det er vigtigt for at holde dem pæne i mange år frem.

Særligt et armbånd er et udsat smykke i forhold til slid, da det sidder på håndledet, hvor det er udsat for daglige belastninger. Selvom Dyrberg/Kern sølv armbånd er håndlavede kvalitetsprodukter, bør du give dit sølv armbånd en god pleje, så det bliver ved med at holde sig pænt.

Med nedenstående pleje tips kan du få glæde af dit Dyrberg/Kern sølv armbånd i mange år:

  • Rengør med jævne mellemrum dit sølv armbånd med en pudseklud. Brug eventuelt lidt skånsomt opvaskemiddel.
  • Tag altid dit armbånd af, når du skal dyrke sport, i bad, i svømmehallen eller gøre rent. Sæbe, sved og vand kan være hård og slide på emalje, perler og krystaller.
  • Gem dit armbånd i et foret smykkeskrin, når du ikke bruger det. Direkte sollys kan få dit sølv armbånd til at oxidere, ligesom overflader og kanter kan blive ridsede, hvis det ligger frit fremme i en skål eller lignende sammen med andre smykker.

Et Dyrberg/Kern sølv armbånd er perfekt til at understrege din personlige stil, og du kan vælge både at lade armbåndet tale for sig selv eller kombinere det med andre armbånd for et anderledes udtryk.