RINGE

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern guld ringe

Smukke Dyrberg/Kern guld ringe er et smykke, som enhver kvinde vil elske at tilføje sit smykkesortiment. Vores univers af guld ringe rummer noget for enhver smag. Alt lige fra simple ringe uden sten til ringe i forskellige former med forskellige typer sten eller perler.

Med vores brede udvalg af guld ringe er du garanteret at finde den helt rigtige ring i guld, enten som gave til en du holder af eller blot som selvforkælelse til dig selv.

Smukke guld ringe fra Dyrberg/Kern til kvinder

For at gå med ringe behøver du ikke at være en bestemt type kvinde. Guld ringe er for alle typer kvinder, ikke mindst fordi de findes i et væld af forskellige designs og stilarter.
Hvad end du kan lide et råt look, foretrækker en klassisk og feminin stil eller måske bedst kan lide noget mere alternativt, så kan du finde en Dyrberg/Kern guld ring, der matcher, den type du ønsker at være.

Det kan også være, at du leder efter en statement ring i guld fra Dyrberg/Kern, som er et mindre kunstværk i sig selv. En statement ring er typisk en ring, der er lidt stor eller som på anden måde skiller sig ud enten med farverne eller formerne. Det kan selvfølgelig være individuelt, hvornår man synes, en ring er noget helt særligt. Men med en statement Dyrberg/Kern guld ring kan du nemt tilføje noget kant til din personlige stil.

Forgyldte ringe fra Dyrberg/Kern

Med en forgyldt Dyrberg/Kern ring på fingeren, udstråler du elegance og stil. Alle vores guldringe er ligesom alle vores andre smykker håndlavet til den moderne og selvsikre kvinde, der ønsker at udtrykke sin stil, skønhed og sensualitet.

I vores sortiment af 18 karat forgyldte sterling sølvringe finder du alt fra både tynde og fine modeller til brede og skulpturelle cocktailringe. Du kan vælge mellem mange designs og størrelser med og uden farvede eller klare sten. En forgyldt ring fra Dyrberg/Kern vil enhver kvinde værdsætte at modtage.

Dyrberg/Kern guld ringe til alle fingerstørrelser

Vores guld ringe indebærer mange unikke og enestående detaljer. Hver en ring har forskellige forme og forskellige udtryk. Om ringen er tynd, stor med eller uden sten, så er hver enkelt ring fyldt med de smukkeste detaljer.
En af de gode egenskaber ved vores guld ringe er, at du finder ringe, der passer til alle fingerstørrelser. Mange af vores ringe finder du i forskellige størrelser helt fra 50 til 60. Du kan derfor helt sikkert finde en guld ring i vores sortiment, som vil passe perfekt til netop din finger.

Stort udvalg af ringe i 18 karat forgyldt sterling sølv

Ønsker du at pifte dit hverdagslook op med en smuk ring i forgyldt sterling sølv, så finder du her på siden et stort udvalg af smukke og feminine guld ringe. Vi har alt fra helt simple ringe uden sten eller farver samt ringe i forskellige former med glitrende sten eller farverige perler. Med vores brede sortiment er du altid garanteret at finde den helt rigtige guld ring til enhver anledning, som du vil have glæde af i mange år.

Hver ring i vores guld sortiment er helt unik og speciel, så det kan være svært at vælge en favorit. Som fordel kan du derfor blande din Dyrberg/Kern guld ring med dine andre ringe for at give et helt unikt look.