RINGE UDSALG

Dyrberg/Kern ringe udsalg

Her på siden finder du hele vores udvalg af Dyrberg/Kern ringe udsalg. Om du er på udkig efter en sølv-, guld- eller rosa guld ring, med eller uden natursten og krystaller, så har vi her samlet alle vores nedsatte ringe, som naturligvis er i samme gode kvalitet, som du allerede kender fra alle vores andre ringe og smykker.

Tag et kig her på alle vores nedsatte ringe og find den næste fingerring, som skal dekorere dine hænder på smukkeste vis.

Populære Dyrberg/Kern ringe på udsalg

Leder du efter din næste hverdagsring, som skal pifte dit look op? Eller måske en mere iøjefaldende ring, som vil skabe opmærksomhed til enhver festlig anledning? Vi har her på siden samlet nogle af vores populære Dyrberg/Kern ringe på udsalg, så alle har råd til luksus på sine hænder.

Vores ringe på tilbud består af sølv og 18 karat forgyldt sølv. Alle vores ringe er håndlavet og af høj kvalitet, og hvis du passer ordentlig på dem, har du en ring for livet – også selvom du har købt den på udsalg

Farvestrålende ringe med ædelsten og dekoration på udsalg

Mangler du farver til af pifte de grå regnvejrsdage op? Eller måske bling bling på hænderne som kan skinne om kap med solen? Uanset om du leder efter en simpel ring med en unik farvet sten eller en dekorativ cocktailring, så har vi nogle gode idéer til dig – og så endda ringe på udsalg.

Hos Dyrberg/Kern er vi eksperter, når det kommer til at udvælge ædelsten i alle regnbuens farver. Leder du efter en eksklusiv men samtidig budgetvenlig ring i sølv eller 18 karat guld med ædelstene i mange farver, så kan du udforske vores Dyrberg/Kern ringe udsalg. Her finder du ringe med ædelsten og dekorationer, som virkelig tiltrækker opmærksomhed.

Sådan vedligeholder du dine Dyrberg/Kern tilbudsringe

Selvom du køber en ring på udsalg, så skal du sørge for at vedligeholde dem. Så holder de nemlig længere.
Desværre er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Dette gælder uanset materiale og pris, at dine ringe og andre smykker skal vedligeholdes.

Du kan her se, hvordan du vedligeholder og plejer dine Dyrberg/Kern ringe, så du kan få glæde af dem i mange år fremover:

1. Pas på dine ringe
Vi anbefaler, at du tager dine ringe af, når du sover, dyrker sport, går i bad, er i svømmehallen og når du gør rent.
Generelt skal du undgå, at dine ringe kommer i berøring med nogen som helst form for kemikalier. Det er derfor også en god idé først at tage dine smykker på som det sidste, inden du skal ud ad døren.

2. Opbevaring af dine ringe
Put dine ringe i stof- eller plastposer hver for sig, når du ikke har dem på. På den måde undgår du, at dine ringe ligger og bliver ridset sammen med andre smykker.

3. Sådan renser du dine ringe selv
Mange vil opleve, at deres sølvringe blive snavset og oxideret med tiden. Dette siger ingenting om kvaliteten af ringen, men er en naturlig proces, som sker grundet kroppens syre og sved. Derudover samler ringe også snavs fra cremer og lignende.

Du kan rense dine ringe ved at bruge:

  • En almindelig universal- eller pudseklud. Har din ringe en eller flere perler eller sten, er det en god idé at pudse dem hver gang efter brug. Perler er et naturprodukt, som er ekstra modtagelig overfor skidt og snavs.
  • Læg dine ringe i lunkent vand tilsat lidt opvaskemiddel. Lad det ligge i 10 minutter og rens dem med en ren tandbørste og en pudseklud. Bemærk: denne behandling må ikke bruges til perler, men gerne til smykker med ædelsten.
  • Du kan også bruge en pudseklud som er særligt velegnet til sølvsmykker.
  • Sølvpapir, kogende vand og salt er en anden måde hvorpå din kan få dine sølvringe til at se ud som nye igen. Kom kogende vand i en skål med sølvpapir i bunden og tilsæt en smule groft salt. Lad dine ringe ligge der i et par minutter. Bemærk: denne metode må ikke bruges hvis din ring har ædelsten.