Ringe

Uanset om du er på udkig efter en klassisk ring til brug på kontoret eller en stor skinnende cocktailring til en fest, så finder du helt sikkert den rette fingerring her. 

Dyrberg/Kern ringe

Dyrberg/Kern står for elegante ringe i kvalitetsmaterialer samt fingerringe i feminine designs, der kan kombineres på kryds og tværs - og så vil du ikke mindst finde vovede og stilfulde cocktailringe i vores store katalog.

En ring er langt fra blot et symbol på ægteskabet - derimod er de elegante fingersmykker med til at understrege personlighed og et stærkt drive! Hos Dyrberg/Kern finder du både de ikoniske nyklassikere inden for fingerringe med glitrende facetsleben krystal og smukke naturstene som agat, jaspis og rosakvarts.

I den populære og individualistisk Compliments kollektion af minimalistiske ringe, finder du derfor både den ikoniske Dyrberg/Kern-ring i guld finish eller sølv finish med et fint bånd af Swarovski-krystaller, ligesom du kan finde ringe i helt klassiske og enkle designs med og uden smykkesten.

Prinsesse for en dag - hver dag!

Er du på jagt efter den sjældne kombination af stram minimalisme og feminin glæde ved skinnede sten, vil du med garanti kunne finde noget i vores katalog: Her er et bredt spektrum af enkle og helt klassiske “prinsesseringe” med en enkelt markant natursten eller facetsleben krystal, ligesom du i de fleste tilfælde vil kunne vælge mellem ringe i guldfinish og sølvfinish.

Sexede, trendy ringe og opdaterede retro fingerringe

De lidt mere vovede og store cocktailringe kommer hvert år med i modemagasinerne - og de er enormt skønne, men kommer man nogensinde til at gå med dem en tilfældig tirsdag? Selvfølgelig gør du det - for hos Dyrberg/Kern finder du cocktailringe i rent design i rustfrit ædelstål, som både vægter det praktiske og det storslåede ved moderinge i lidt større skala.

Leder du efter en ekspressiv ring med en stor sten eller krystal, er der også mange gode bud i kataloget. Du behøver med andre ord ikke rode gennem din bedstemors smykkeskrin for at få fingrene i ringe med den elegante og karismatiske retrostil fra fx 1950erne. Hos Dyrberg/Kern får du således et opdateret tidløst design med minimalistiske metalindfatninger og store smukke krystaller, der glitrer fra hver facet.

Vælg den rigtige størrelse

Tjek vores størrelsesguide! De fleste ringe findes i fire størrelser, så det er vigtigt du finder den rette størrelese! Sammenlign størrelsen med en ring du har i forvejen derhjemme.

Hvordan passer jeg bedst på mine Dyrberg/Kern ringe?

Grundlæggende er alle ringe udført i rustfrit poleret ædelstål, og mange af modellerne har fået smuk og holdbar finish via forgyldning eller rosaforgyldning. Har du en ring med natursten, Swarovski krystal eller halvædelsten, skal den selvfølgelig have ekstra god pleje, så her er tre stensikre tips til at passe på dine ringe:

  • Pas på ikke at banke ringen for meget mod hårde overflader - pas på den.....
  • Tag din ring af, når du vasker hænder eller vasker op og gør rent. De skrappe sæber og for meget vand kan rykke en sten eller krystal ud af indfatningen.
  • Lad dine ringe ligge i et smykkeskrin, når du ikke bruger dem – så ringen ikke ridses på andre smykker.
  • Puds jævnligt dine ringe med en blød pudseklud med lidt mildt opvaskemiddel på og brug eventuelt specialplejemiddel. Så vil dine ringe kunne holde mange år uden at få misfarvninger, ligesom du vil kunne opdage det i tide, hvis en krystal er ved at løsne sig.