DK - Se fragtpriser


Fleksibel levering i Danmark


Når du handler online hos DYRBERG/KERN giver vi dig fleksible muligheder for levering, så du kan finde den leveringsmetoder der passer dig bedst. Vi har sikret os en god samarbejdsaftaler med vores transportør, så du som kunde er sikker på at modtage din ordre så hurtigt som muligt. Til levering i Danmark bruger vi GLS og PostNord.

PostNord og GLS - pakkeshop og erhverv: 29,- kroner og gratis ved køb over 250.- kroner

Vælger du GLS eller PostNord, bliver din pakke leveret til en GLS eller PostNord pakkeshop efter dit ønske. GLS og PostNord har samarbejde med mange kiosker, supermarkeder, tankstationer, Bilka Servicecentre og udvalgte Coop butikker, så der er altid en god mulighed for at finde en i nærheden af dig. Du får besked når pakken er ankommet, og så kan du afhente den inden for pakkeshoppens åbningstid. GLS og PostNord leverer også til erhversadresser i Danmark.

GLS og PostNord - privat adr: 49 kroner og gratis ved køb over 499.- kroner

Den velkendte leveringsform, hvor din pakke bliver leveret direkte til en adresse efter dit valg i Danmark dagen efter vi afsender den. Er du ikke hjemme til at modtage pakken vil du kunne afhente den i den nærmeste pakkeshop.