...

Official online store

DYRBERG/KERN
 
 

Betalingsvilkår

Betalingsbetingelser & Rabatter

Alment

Ved bestilling gælder de priser som er angivet på hjemmesiden. Priserne er dagspriser og angives i danske kroner og er inklusive 25% moms og andre afgifter. Priserne inkluderer ikke betalings- og fragtafgifter som angives separat. 
Når du handler med dyrbergkern.dk indgås aftaler på: Dansk, engelsk, tysk og svensk. 

D/K forbeholder sig retten til at ikke altid tilbyde alle betalingsmidler, alternativt ændre betalingsmiddel hvis det som du har valgt som kunde ikke fungerer for tilfældet ved købet. Observer at eventuelle begrænsninger for betalingsmiddel angives på Hjemmesiden. 

Tilbud på Hjemmesiden gælder under en begrænset periode og så længe lager haves. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer

 

Kortbetaling

Vælger du at betale med Betalingskort/Kreditkort tilkommer der ingen ekstra afgift.

Vi accepterer VISA, MasterCard, Dankort, Maestro, JCB, Paii, Paypal, MobilePay og American Express.

Når du betaler med kort håndteres betalingen af vores betalingspartner NETS som garanterer hurtig og sikker betaling.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra dyrbergkern.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der tages ikke gebyt ved betaling på dyrbergkern.dk.

OBS! Ved betaling med Paii er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

 

Hvordan kortbetaling fungerer:
- Når du har valgt de varer som du vil handle og klikket dig videre til kassen udfylder du dine personoplysninger /logger ind.
- Derefter vælger du kort som betalingsmiddel. Siden genloader og du sendes videre til en sikker side hvor du får yderligere felter som skal udfyldes.
- Vær nøjagtig med at alle dine kortoplysninger er korrekte inden du klikker dig videre for at gennemføre købet.
- Pengene bliver reserveret på dit kort (dette betyder at du ikke har adgang til pengene, men at de stadig ikke er trukket).

Betalingspartner (NETS) som al kortbetaling går igennem opfylder kravet for PCI-DSS.

 

Rabatter

Procentrabatter, gælder ikke på udsalgsvarer. Vores kampagner kan ikke kombineres og du kan ikke bruge to forskellige gavekort eller rabatkoder på en og samme ordre.

Hvis du har en rabatkode eller et gavekort bruger du den i kassen. Skriv koden ind og tryk på knappen 'aktiver' når du kommer til kassen, så trækkes summen automatisk fra din slutsum. Hvis koden dækker hele beløbet på ordren, bliver dette dit betalingsmiddel. Dækker den en mindre del må du vælge et andet betalingsmiddel til at betale resterende sum på ordren. 

 

Sikkerhed

Vi bruger SSL (Secure Socket Layer) som er en sikkerheds protokol til sikker overføring af data via internet (eller andre netværk).

SSL-protokollet skaber en krypteret kanal mellem sender og modtager. Krypteringen sikrer at ingen kan manipulere data (Message Integrity).

SSL-protokollet bruger digitale certifikat for at kontrollere sender og/eller modtager af dataoverføringen (Server Authentication)

Har du spørgsmål vedrørende disse betingelser er du velkommen at kontakte os på Kundeservice under "Kontakt os" på hjemmesiden.